Oferta
Owoce liofilizowane
Czy wiesz, że…
pierwsza liofilizacja, o której wiemy, pojawiła się już w XIII wieku? Wówczas ludność zamieszkująca Andy w ten sposób konserwowała swoje warzywa.
Ten genialny proces nauka rozwinęła jednak dopiero w XX wieku. Teraz, dzięki najwyższej klasy urządzeniom produkcyjnym, wyposażeniu technicznemu oraz wyszkolonej kadrze możemy zapewnić Państwu doskonałą jakość liofilizowanych owoców.
Najbardziej popularne liofilizowane owoce to truskawki, maliny, porzeczki, ananas, natomiast procesowi liofilizacji można poddać wiele innych produktów, takich jak:
warzywa, zioła, grzyby, mięso, makarony i wiele innych.
Owoce liofilizowane dostępne są w postaci:
- całej
- kostki
- plastrów
- proszku
Zastosowanie:
- muesli
- batony typu muesli
- desery (kisiele, budynie)
- chipsy owocowe
- herbaty
- produkty mleczne
- odżywki dla dzieci
- wyroby cukiernicze
Czy liofilizacja jest wartym uwagi procesem utrwalania żywności, lepszym nawet od tradycyjnego suszenia? Zdecydowanie tak! Produkty liofilizowane nie tracą żadnych wartości odżywczych, a także zachowują swój naturalny smak.
Przekonaj się o tym i spróbuj naszych liofilizowanych owoców!
KONTAKT
Zapraszamy do kontaktu
Adres
ul. Dulębów 46
24-150 Nałęczów
Zakład produkcyjny
Chłodnia LST-Polska
ul. Przemysłowa 50A
24-200 Bełżyce
ZADZWOŃ DO NAS
tel. +48 (81) 517-37-63
fax: +48 (81) 517-26-15
ODWIEDŹ NAS
Przemysłowa 50a, 24-200 Bełżyce
NAPISZ DO NAS
biuro@lst-polska.pl